Familiemediation

Familiemediation

Relatie mediation.

Het doel van relatie mediation is om in een korte tijd uit het negatieve communicatie patroon te stappen. Je krijgt inzicht in gedrag, patronen en emoties. Je ideaalbeeld wordt bijgesteld tot reële verwachtingen met als doel om samen te kijken naar herstart van de relatie. Het kan ook zijn dat nieuwe inzichten toch leiden tot een relatie breuk en een scheiding. Dan is het goed dat je alles hebt geprobeerd om je relatie te redden en vervolgens op een goede manier kan gaan afsluiten.

Familieruzie

Een familieconflict veroorzaakt spanning, stress, verdriet en eenzaamheid. De communicatie tussen ouders, kinderen, broers en zussen raakt ernstig verstoord of wordt gekleurd door onbegrip en wantrouwen. Soms zien en spreken leden van een gezin elkaar jarenlang niet of nauwelijks. Mediation kan in zo’n geval goed werken om de relatie weer te herstellen. Familie mediation is een vorm van conflictbemiddeling die zich specifiek richt op familieruzies.

Burenruzie

Een op de vier Nederlanders (volgen diverse bronnen, o.a NOS) heeft wel eens bonje met de buren, het hoogste percentage is te vinden in Zuid-Holland. Oorzaken van overlast zijn o.a. geluidsoverlast, overhangend groen en herrie van de kinderen of huisdieren. Daarnaast leiden het recht van overpad, schending van de privacy, de erfafscheiding en parkeren geregeld tot conflicten. Als beiden de burenruzie, door welke reden dan ook, door een professioneel mediator willen laten oplossen kunt u bij mij terecht. Ik ben speciaal opgeleid voor burenruzie op elk gebied.

U kunt mij vrijblijvend bellen voor informatie op +31 10 503 6869 of direct het aanvraagformulier invullen.