Mijn naam is Hans Wiersema

Hans Wiersema, MFN register Mediator in Bergschenhoek, LansingerlandIk ben MFN Register Mediator en MfN familie mediator. Daarnaast ben ik initiatiefnemer en eigenaar van Mediation Centrum Lansingerland en uw-scheidingsmediator.nl Verder ben ik ook actief in de politiek als duo raadslid in de gemeente Lansingerland. Ik heb ruim 30 jaar ervaring op het gebied van o.a personeel- en marketing management en bijna 20 jaar ondernemerschap.

In de loop der jaren heb ik talloze conflicten bemiddeld en ben ik o.a. actief geweest bij burenruzies en relatieproblemen. Na het begeleiden van een aantal mensen als coach bij hun echtscheiding en anderen in conflicten met compagnons wilde ik me hier verder in bekwamen. ik ben een aantal mediation opleiding gaan volgen en heb in 2016 alle examens met goed gevolg afgelegd.

Inmiddels heb ik ook als register mediator ruim voldoende bagage en heb me gespecialiseerd in het oplossen van zakelijke geschillen en arbeidsconflicten. Als familie mediator begeleid ik ook echtscheidingen, nalatenschappen en andere familiere conflicten.

U bent van harte welkom!

U bent bij mij van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo kunnen we in alle rust kennis maken, leg ik uit wat medaition is en samen bespreken wat dit voor jullie kan betekenen. Samen bepalen of we verder gaan naar een volgende sessie. Ik kan u begeleiden met het beslechten van nagenoeg al uw conflicten middels mediation.

Het mooie aan Mediation is dat je mensen die in conflict zijn met elkaar weer kunt laten praten zodat ze elkaar weer begrijpen en er uiteindelijk ook weer afspraken gemaakt kunnen worden!

Wat kan ik voor u doen?

Ik doe mediation en coaching op het gebied van:

  • Zakelijke conflicten, zoals compagnon geschil, leverings- en handels problematiek.
  • Arbeidsgeschillen zoals verstoorde arbeidsverhoudingen, ontslag, en reorganisatie.
  • Familie mediation, relatie mediation en herstel van communicatie anderszins.
  • Echtscheiding en relatiebeëindiging, zowel mediation als coaching van 1 partij.
  • Nalatenschappen begeleiding en erfenisafwikkeling.

Neem vrijblijvend contact op voor nadere informatie

Wat is een MfN register mediator?

Een MfN register mediator is een gekwalificeerde mediator die:

Beschermde titel

De titel MfN register mediator is een beschermde titel. Dat wil zeggen dat alleen mediators die gekwalificeerd en erkend zijn door de Stichting Kwaliteit Mediators (SKM), de stichting die het MfN-register beheert en onderhoudt, de titel mogen voeren.