Graag nodig ik u uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek ter oriëntatie. We doen een voorstelronde, bespreken op hoofdlijnen de zaken die bij u spelen en wat u verwacht. Gezamenlijk bepalen we dan of we verder gaan met de mediation waarna we bij een positief oordeel de overeenkomst zullen tekenen. Mediation is ten alle tijde op basis van vrijwilligheid en derhalve is deze overeenkomst op elk gewenst moment opzegbaar.

De gegevens die u invult op dit aanvraagformulier dienen uitsluitend voor mijn informatie en het opstellen van de mediation overeenkomst. Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld en het invullen van dit formulier verplicht u tot niets.

Na ontvangst van uw aanvraagformulier neem ik contact met u op en plannen we een afspraak. Ik stuur u de mediation overeenkomst, het reglement en de gedragsregels toe zodat u deze kunt doornemen. Tijdens de eerste afspraak zullen we deze documenten bespreken en verder invullen.

Voor ieders gemak verzoek ik u hieronder een aantal voorkeursdata aan te geven voor het kennismakingsgesprek.

Het spreekt voor zich dat ik uw gegevens discreet zal behandelen en uitsluitend zal gebruiken voor het oriënterend gesprek. Daarna zal ik uw gegevens verwijderen uit mijn database.

Aanvraagformulier

Uw gegevens:

Eventueel gegevens van de andere partij:

Geef hieronder uw voorkeursdata aan voor een afspraak